måndag 21 juni 2010

Familjen samlas och har kul,,,2

Här kommer del 2 av vår familjefest Lördag 19/6 2010

När ungdomarna i framtiden får frågan om dom kommer ihåg när Viktoria och Daniel gifte sig,,då kommer dom att svara,,ja det var samma dag som vi hade en familjefest.

Vi ättlingar till Kalle och Irma,,med familjer,,totalt är vi 40 st bara 3 hade förhinder...

Leo är den yngste familjemedlemmen 6 månader.

Själv får jag ståta med att vara ålderman i gänget.

Knattarna kanske inte kommer ihåg särskilt mycket, men bidrog i allra högsta grad till den familjära stämningen som rådde.
Mångkampen där en gren hette "Kasta macka" och som var svårare än man kunde tänka sig,här en stilstudie när Peter kastar.
Kasta hästsko var heller ingen enkel gren,Loke är kontrollant,ser till så Bosse kastar rätt.
  Kasta tennisboll på ölburkar,var även det en krävande uppgift,här Dennis,Eva,Louise,Hebbe,Theres.Resultat 0 träffade burkar,tji poäng.
Slå krocketklot genom bågarna var den gren som gav mest utdelning 1 poäng per passerad båge,högst noterad poäng blev 9 tror jag.
Emir och Linda stod för lek och sport till barnens stora glädje..Loke kom in efter ett sportpass och troligen myntade han ett bevingat ord när han sa,, "Nu är jag svettig mellan kläderna"
Undrar vad dessa flickor tittar på,verkar spännande.
Verkar som Agne står i mitten och bröstar upp sig,, bara för att han ingick i det segrande laget"hårfint"
Ganska skönt att sitta och ta igen sig en stund i den varma sköna dalande solen.
Avslutar med denna bild Ingela och pojkarna börjar bli lite suddiga i ansiktet...Ett stort tack till er alla som inte bara deltog utan Bidrog till att denna dag blev en höjdardag..Ett extra stort tack till idékläckarna och arrangörerna,,Micke/Anna och Jocke/Erika.

Inga kommentarer: