fredag 4 juli 2008

Rapport från Novisen vid spisen


Så har vi då ätit min egen lilla fredags anrättning,hustruns betyg lät,,inte så tokigt,, det är för mig ett ganska bra betyg.


Hebbes Grekiska Kassler

Ingredienser

4 st Kasslerskivor 1 1/2 cm tjocka,skär en ficka mitt i ,,blir som en börs.

Feta ost ca 75 gr smulas och blandas med hackade soltorkade tomater.

Fyll fickorna i kasslern med ost /tomat röran,,lägg kasslerpuckarna i en smord form.Var sparsam med saltet,därefter strö över lite grovmalen svartpeppar.

Slå över 2 dl Matlagningsgrädde,sätt in i 200 gradig ugn i ca 25-30 min

(Jag skall prova med Keldas ostsås nästa gång)

Servera med kokt potatis eller Ris samt grönsallad.


Till detta bjöds ett Rödvin som vi hade med hem från Cypern i Våras.

Av någon underlig anledning smakade inte vinet lika bra här hemma som det gjorde på Cypern

Inga kommentarer: