Så har vi då ätit min egen lilla fredags anrättning,hustruns betyg lät,,inte så tokigt,, det är för mig ett ganska bra betyg.
Hebbes Grekiska Kassler
Ingredienser
4 st Kasslerskivor 1 1/2 cm tjocka,skär en ficka mitt i ,,blir som en börs.
Feta ost ca 75 gr smulas och blandas med hackade soltorkade tomater.
Fyll fickorna i kasslern med ost /tomat röran,,lägg kasslerpuckarna i en smord form.Var sparsam med saltet,därefter strö över lite grovmalen svartpeppar.
Slå över 2 dl Matlagningsgrädde,sätt in i 200 gradig ugn i ca 25-30 min
(Jag skall prova med Keldas ostsås nästa gång)
Servera med kokt potatis eller Ris samt grönsallad.
Till detta bjöds ett Rödvin som vi hade med hem från Cypern i Våras.
.jpg)
Av någon underlig anledning smakade inte vinet lika bra här hemma som det gjorde på Cypern

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar