Här kommer ett till recept,,jag har ätit den här laxrätten ett antal ggr,och den är alltid lika god,,prova och kom med synpunkter
Baconlax Med Varm Spenat
Rec för 4 pers. Ugn 200 grader
4 Bitar Laxfilè
Salt och Peppar
4 Msk Grovkornig Senap
4 Skivor Bacon
Gräddstuvad Spenat
2 Scharlottenlökar
2 Msk Rapsolja
250 gr Fryst hel Spenat,tinad
1 1/2 dl Visp eller mellangrädde
Salt och Peppar
-----------------------------------------------------------------
Salta och peppra lax filén,stryk senap på köttsidan.Lägg en baconskiva på varje bit vik in ändarna under fisken fäst med ett bambuspett.
Lägg laxen på plåt med ett bakpapper under, stek I ugnen 10-15 min,så baconet får lite färg.
Hacka scarlottenlöken,stek den mjuk I oljan.Blanda I spenaten och grädden låt det puttra 2-3 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Sservera laxen med spenaten och citron att pressa över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar